Valokuvaus

Haetko valokuvaajaa häihin, tai muuhun tapahtumaan? Haluaisitko saada muistojasi tallennettua? Pystymme toteuttamaan valokuvausta moneen lähtöön: lemmikkikuvia, CV:n profiilikuvia, yrityksen tuotekuvia, tai vaikkapa hienoja perhekuvia.

Vuodet vierivät ja lapset kasvavat, mutta ajan voi aina pysäyttää ja ikuistaa valokuvalle. Hienot valokuvat omasta perheestä tai lemmikistä ovat korvaamattomia. Osuuskuntamme tarjoamat valokuvauspalvelut eivät myöskään tyhjennä pankkitiliäsi, sillä hinnastomme on opiskelijatöiden luokkaa.

Videokuvaus ja leikkaus

Pystymme ikuistamaan hetkesi myös videolle. Syntymäpäivät, häät, yrityksen juhlat – meiltä löytyy videokuvaaja taltioimaan sen, ja leikkaamaan siitä miellyttävän kokonaisuuden. Sosiaalinen media on nykyään täynnä videoita, ja se on loistava alusta saada oma äänesi kuulumaan.

Graafinen suunnittelu

Käyntikortit, yrityksen flyerit, logot, sekä monenlaiset some mainokset ja julisteet. Näyttävä ja huolella tehty flyeri tuo yrityksellesi uskottavuutta. Hyvin luotua pohjaa on myös mahdollista käyttää uudestaan tulevaisuudessa.